Mi se pare o prostie sa existe „certuri” si divergente intre doua grupuri care in fond au acelasi rol: sa informeze lumea. dar nici nu pot sa trec cu vederea fenomenul.Ba ziaristi, celebri sau nu, ii fac cu ou si cu otet pe „adolescentii” care au bloguri, ba acestia din urma dau prin tarina cu breasla jurnalistilor. In mod sigur, nici o „recunoastere reciproca a meritelor” nu va exista pe scara larga.

Pina una alta nu doar ca ambele categorii informeaza, dar ambele categorii au exemple de corectitudine sau de fals, de talent sau de prostie, de relatari care tin cititorul cu sufletul la gura si il fac sa revina, dar si exemple de relatari care ar putea sa adoarma si un bolnav de migrena cronica.

Unii se dezbraca pentru audienta, altii isi vand pixul. Dar in fond, bloggerii si ziaristii nu sunt atat de diferiti. De altfel, inventatorii blogului ii si considera absolut la fel.

Dar de ce sa existe certuri si intepaturi? Sigur, fiecare vrea sa demonstreze ca el este cel mai bun. Dar ce sa te faci cand zoso egaleaza ca trafic site-ul jurnalul?

ads