Airbnb s-a dovedit o unealtă utilă și în timp de conflict

Airbnb a jucat corect în conflictul din Ucraina și are numai de câștigat. Întâi, compania de turism a fost printre primele branduri care a ieșit din Rusia și Belarus. Apoi, a oferit cazare gratuită pentru refugiați. Nu puțină, ci 100.000 de locuri. În al treilea rând, oamenii au putut dona direct către ucraineni.

Sharing economy: Uber fără licență la Londra

Autoritățile din Londra au anunțat că nu reînnoiesc licența Uber, apreciind că această companie nu este pregătită pentru servicii de transport. Este a doua mare lovitură pentru sharing economy după ce Berlin a interzis AirBnb.

Airbnb a primit o investiție de 1 miliard $

Airbnb a obținut o investiție de 1 miliard de dolari la o evaluare de circa 31 de miliarde, conform unor documente depuse la autoritățile americane. Compania a devenit profitabilă anul trecut și are un target optimist pentru 2017.

Probleme cu Booking.com – vacanța cu AirBnb

Anul ăsta avut o grămadă de probleme cu Booking.com și am făcut prima vacanță cu AirBnb. Mi s-a părut foarte ok, mult mai ieftin și am putut alege fix locația pe care o doream. Bazându-te pe review-uri nu văd cum ai putea avea probleme.