Altex anunță un Black Friday în mai multe valuri

Altex a dat startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, cea de Black Friday. În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online. Vor fi patru valuri de reduceri.

Catalogul Altex de Black Friday 2017

La Altex începe Black Friday de pe 16 noiembrie, ca să fie cu o zi înaintea eMAG. Dacă vă pasionează reducerile și ofertele, vă pun mai jos imagini din catalogul Altex de Black Friday și puteți descărca tot documentul de aici.

Întâlnire cu managementul Altex – creștere pe linie, planuri de viitor

Grupul Altex / Media Galaxy a avut anul trecut o cifră de afaceri de 433 milioane de euro, o creștere de 30% comparat cu anul anterior. Climatul economic pozitiv, ieșirea Domo și creșterea interesului pentru gadgeturi au ajutat compania. Urmează doi ani de consolidare, după care este posibilă o extindere a modelului Altex la nivel […]

Cum a fost la Blogger’s Lan Party 10

Am fost sâmbătă la Blogger’s Lan Party 10, eveniment de gaming care reunește bloggerii, cititorii lor și diverse vedete și personaje din sport sau gaming. I-am văzut pe baschetbaliștii de la Steaua jucând NBA2K16 pe Playstation, am văzut fetele care jucau aprins Street Fighter, am văzut oameni care jucau Catan sau alte board-games.

Reduceri: Spring Black Friday la Media Galaxy

Reduceri importante de “Spring Black Friday”și Media Galaxy: sunt sute de produse la care veți putea beneficia de discount special de 1 mai. Retailerul vrea să aducă în primăvară conceptul de reduceri de Black Friday, eveniment care se desfășoară tradițional în noiembrie. Puteți găsi catalogul de reduceri Media Galaxy aici (PDF). Am văzut prețuri bune la […]