Reduceri importante de „Spring Black Friday”și Media Galaxy: sunt sute de produse la care veți putea beneficia de discount special de 1 mai. Retailerul vrea să aducă în primăvară conceptul de reduceri de Black Friday, eveniment care se desfășoară tradițional în noiembrie. Puteți găsi catalogul de reduceri Media Galaxy aici (PDF). Am văzut prețuri bune la televizoare, tablete, telefoane și electrocasnice.
Oferta este valabilă doar în perioada 1-4 mai.

spring black friday

Magazinele vor fi deschise cu program normal în perioada promoției, așa că puteți merge liniștiți. Evident, puteți comanda și online de pe site-ul Media Galaxy.

Eu am ochit un iPad Mini care a ajuns acum la 999 lei, o reducere de vreo 300. Alternativ poți lua și Galaxy Tab 3, dacă îți place Android, tableta costă în perioada ofertei doar 979 lei. Cred că sunt prețuri mai mult decât decente pentru produse brand-name. Sunt oferte și pentru cei care vor gadgeturi mai ieftine, sunt cel puțin niște telefoane Allview, E-Boda sau Evolio.

Pe zona de laptopuri aș urmări două super-oferte, Asus X200 care coboară sub pragul psihologic de 1.000 de lei, iar tableta MemoPad HD 7 a ajuns la 499 de lei, de asemenea super-ofertă pentru un astfel de produs. Catalogul mai cuprinde pe lângă telefoane, tablete și laptopuri și multe accesorii, periferice, dar și produse electrocasnice și electronice. Descărcați PDF-ul pentru mai multe detalii.

Sunt multe reduceri – unele în valoare de mii de lei – și sunt convins că veți auzi în curând și despre alte oferte de „Spring Black Friday”. Happy Hunting!