Am fost sâmbătă la Blogger’s Lan Party 10, eveniment de gaming care reunește bloggerii, cititorii lor și diverse vedete și personaje din sport sau gaming. I-am văzut pe baschetbaliștii de la Steaua jucând NBA2K16 pe Playstation, am văzut fetele care jucau aprins Street Fighter, am văzut oameni care jucau Catan sau alte board-games.

0002

 

Evident, lucrurile au scăpat de sub control în zona de Guitar Hero, unde concurența a fost foarte acerbă, iar gamerii pasionați de shootere s-au întrecut în Unreal Tournament. Au fost peste 100 de participanți la eveniment, oameni din televiziune care au filmat pe-acolo, am întâlnit o parte din bloggerii cunoscuți.

Mai multe detalii și povești puteți găsi pe hashtag-ul oficial (#BLPX) și pagina de Facebook a evenimentului. Cam asta a fost a zecea ediție BLP, un eveniment pe care eu îl urmăresc de câțiva ani și a crecut de la an la an. Mâine-poimâine ajung și ei să țină evenimentul la Polivalentă 😉

Se pare că românii sunt pasionați de gaming, iar pentru asta vor cele mai noi și mai puternice tehnologii disponibile. Ceea ce este un lucru bun.