Am fost sâmbătă la Blogger’s Lan Party 10, eveniment de gaming care reunește bloggerii, cititorii lor și diverse vedete și personaje din sport sau gaming. I-am văzut pe baschetbaliștii de la Steaua jucând NBA2K16 pe Playstation, am văzut fetele care jucau aprins Street Fighter, am văzut oameni care jucau Catan sau alte board-games.

0002

 

Evident, lucrurile au scăpat de sub control în zona de Guitar Hero, unde concurența a fost foarte acerbă, iar gamerii pasionați de shootere s-au întrecut în Unreal Tournament. Au fost peste 100 de participanți la eveniment, oameni din televiziune care au filmat pe-acolo, am întâlnit o parte din bloggerii cunoscuți.

Mai multe detalii și povești puteți găsi pe hashtag-ul oficial (#BLPX) și pagina de Facebook a evenimentului. Cam asta a fost a zecea ediție BLP, un eveniment pe care eu îl urmăresc de câțiva ani și a crecut de la an la an. Mâine-poimâine ajung și ei să țină evenimentul la Polivalentă 😉

Se pare că românii sunt pasionați de gaming, iar pentru asta vor cele mai noi și mai puternice tehnologii disponibile. Ceea ce este un lucru bun.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!