ads
© Tarczas | Dreamstime.com

Aplicație smart pentru tranzacții pe Bursă

În perioada următoare am să vă scriu despre investiții și aplicații pentru tranzacționare, așa că azi vă prezint o soluție smart disponibilă în premieră în România. Este vorba de un soft pentru bursă care este foarte utilizat în exterior.

Xiaomi vrea să dea lovitura pe Bursă: 50 mld. $

Xiaomi a început negocierile cu marile instituții financiare cu scopul de a se lista pe Bursa din Hong Kong, la o evaluare de 50 de miliarde de dolari, scrie Bloomberg. Dacă totul merge bine, s-ar putea întâmpla chiar în 2018 spun oficialii citați.

RCS RDS merge surprinzător de bine la Bursă în contextul actual

RCS RDS merge bine la Bursă și valoarea acțiunilor a crescut în prima zi după listare, conform Wall-Street. De ce spun că este surprinzător de bine? Păi DNA tocmai a anunțat că anchetează RCS RDS în cazul Mitică Dragomir, iar CEO-ul operatorului e acuzat de spălare de bani. UPDATE: RCS a scăzut, iar brokerii se […]

Evaluarea RCS RDS: 823 milioane euro

Operatorul RCS RDS a încehiat procedura de listare. Prețul ofertei stabilit pe tranșa investitorilor instituționali este de 40 lei/acțiune, conform mai multor surse din zona pieței de capital contactate de Profit.ro. Update: compania este cercetată de DNA în cazul de corupție.

RCS RDS se listează pe Bursa de Valori București

Grupul RCS RDS, cunoscut pentru brandul Digi, a anunțat că are intenția să se listeze pe Bursa de Valori București (IPO – ofertă publică inițială). Întrebarea principală este acum cum va fi primit copilul teribil al idustriei telecom locale, dar și cel mai rupt de realitatea business, care preferă să ofere servicii în pierdere doar […]