Telekom Romania îl desemnează pe Karoly Borbely, fost ministru al Comunicațiilor sin parte UDMR, pe poziția de Director Public Affairs. Are o experiență de peste 12 ani în mediul instituțional și este responsabil de coordonarea strategiei de public affairs pentru grupul de companii Telekom Romania.

Sursa foto: ZF

Sarcina lui va fi în special asigurarea unei comunicări transparente și constante cu instituțiile guvernamentale și autoritățile locale. Statul roman deține în prezent 45,99% din acțiunile Telekom Romania Communications, ex-Romtelecom. El a fost director pentru Strategie și Corporate Affairs în cadrul Hidrolectrica, funcție pe care deținut-o în intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017.

În calitate de Secretar de stat în Departamentul pentru Energie, funcție pe care a deținut-o în perioada martie – decembrie 2014, el a făcut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din București și Londra. În perioada martie 2010 – mai 2012, în calitate de Secretar de stat la Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, a coordonat rețeaua de atașați comerciali ai României din peste 80 de țări. Între decembrie 2007 – decembrie 2008 a fost Ministrul Comunicațiilor.

Karoly Borbely este licențiat în management al Facultății de Economie din cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca și a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.