Telekom Romania îl desemnează pe Karoly Borbely, fost ministru al Comunicațiilor sin parte UDMR, pe poziția de Director Public Affairs. Are o experiență de peste 12 ani în mediul instituțional și este responsabil de coordonarea strategiei de public affairs pentru grupul de companii Telekom Romania.

Sursa foto: ZF

Sarcina lui va fi în special asigurarea unei comunicări transparente și constante cu instituțiile guvernamentale și autoritățile locale. Statul roman deține în prezent 45,99% din acțiunile Telekom Romania Communications, ex-Romtelecom. El a fost director pentru Strategie și Corporate Affairs în cadrul Hidrolectrica, funcție pe care deținut-o în intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017.

În calitate de Secretar de stat în Departamentul pentru Energie, funcție pe care a deținut-o în perioada martie – decembrie 2014, el a făcut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din București și Londra. În perioada martie 2010 – mai 2012, în calitate de Secretar de stat la Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, a coordonat rețeaua de atașați comerciali ai României din peste 80 de țări. Între decembrie 2007 – decembrie 2008 a fost Ministrul Comunicațiilor.

Karoly Borbely este licențiat în management al Facultății de Economie din cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca și a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!