Licenta dezvoltare jocuri video

Program de licență pentru tinerii interesați de dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea unui program de licență pentru tinerii pasionați de dezvoltarea de jocuri video. Programul permite elevilor să se înscrie la facultate înainte de a finaliza bacalaureatul. Aceste programe inovatoare sunt dedicate formării […]

The Last of Us nu va mai avea versiune multiplayer

Naughty Dog a decis să anuleze jocul multiplayer The Last of Us, spune The Verge. Dezvoltatorul PlayStation plănuiește să se concentreze pe jocurile single-player. Foarte bine realizat, The Last of US II a avut un succes peste așteptări.

Conferința de gaming E3 a fost anulată

Conferința de gaming E3 a fost anulată, decizie care trimite un semnal negativ privind industria de jocuri video. Electronic Entertainment Expo, mai cunoscut sub numele de E3, reunea editorii de jocuri, retaileri și presa din lume la Los Angeles. Concurența crescută de la alte evenimente și retragerea partenerilor majori se numără printre motivele dispariției expoziției.

Jocuri video: am testat F1 23 de la EA Sports

Am testat F1 23 de la EA Sports, un joc oficial al FIA Formula One World Championship. Este disponibil pe PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One și PC, prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam. Eu am jucat pe bătrânul PS4 Pro, încă mai duce unele jocuri. P.S. nu am volan, este […]

Asus ROG Phone 7 a fost lansat oficial

Asus ROG Phone 7, noua variantă a celui mai popular smartphone pentru jocuri, a fost lansată oficial. Are și variantă Ultimate. Modelele aduc două actualizări de OS și patru ani de actualizări de securitate.