TP-Link a lansat noul smartphone Neffos C7

TP-Link extinde portofoliul de terminale smartphone Neffos cu modelul C7, destul de bine dotat și un un preț accesibil. Furnizorul de echipamente de rețea nu renunță la ambiția de a avea un smartphone în ofertă sub brandul Neffos.
Neffos N1

Smartphone-ul TP-Link Neffos N1 a fost dezvăluit la IFA 2017

Smartphone-ul TP-Link Neffos N1 a fost lansat oficial la IFA 2017. Trec astăzi să îl văd, am testat Neffos C5 Max, iar la evenimentele lor oficiale am văzut și alte modele smartphone Neffos. Datorită reputației foarte bune a TP-Link și a prețurilor ok, cred că sunt produse care merită recomandate.

Ghid de fotografie cu telefonul mobil

TP-Link a realizat un ghid de fotografie cu telefonul mobil, mai exact șase sfaturi pentru a face cele mai bune poze cu smartphone. Compania chineză procuce seria de terminale smartphone Neffos. Sfaturile sunt valide pentru orice pasionat.

Cum arată un smartphone TP-Link: am testat Neffos C5 Max

Am testat Neffos C5 Max, unul din primele smartphone-uri TP-Link lansate oficial în România. Pentru ei este modelul de top, dar telefonul este unul de nivel mediu, la 899 de lei. Am doar câteva obiecții, le regăsiți mai jos. P.S. – o prezentare video la finalul acestui articol.