Producătorul chinez TP-Link lansează azi în România noua serie de telefoane Neffos, modelele X1 și X1 Max. Terminale smartphone cu Android cu preț bun și dotări medii.

Anul trecut am testat modelele Neffos și am rămas cu o impresie pozitivă. Nu am auzit multe discuții despre aceste terminale, dar cei care cunosc brandul de routere TP-Link vor aprecia și telefoanele. Simona Nijnic spune ca TP-Link se transformă și vrea să fie cunoscut ca un producător de telefoane mobile. Vor ca telefoanele să fie la fel de fiabile ca și routerele companiei și să înceapă să fie cunoscut brandul Neffos.

Telefoanele au o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli și 5 lentile, f/2.0, senzorul este Sony. Are și un bliț dual-core. Au sistem autofocus avansat și mod de fotografie de noapte. Portretele se pot îmbunătăți software.

Ambele modele au senzor de amprentă cu deblocare în 0.2 secunde, plasat pe spate, dar la distanță de cameră.

Neffos X1 are ecran de 5 inch IPS HD, iar X1 Max are 5.5 inch IPS FHD.

Procesorul Neffos X1 este Mediatek Helio P10, octa-core, cu GPU Mali. X1 are două variante, 3GB RAM cu 32GB, 2GB de RAM cu 16GB. Neffos X1 Max are 3GB de RAM cu 32GB inter și 4GB de RAM cu 64GB intern.

Modelele au un procesor dedicat pentru sunet. Neffos X1 are baterie de 2.250 mAh și X1 Max are de 3.000 mAh. Sistemul de operare rămâne Android 6.0.

Modelele sunt testate pentru fiabilitate și au supraviețuit la teste diverse. Spatele metalic este ușor curbat pentru a sta mai bine în mână.

Prețul Neffos X1 este de 899 lei, deja în magazine. Neffos X1 Max ajunge în magazine la finalul acestui trimestru. Prețul Neffos X1 Max ar fi de 1.399 lei pentru varianta de top.

Galerie foto Neffos X1

Poze Neffos X1 Max