Smartphone-ul TP-Link Neffos N1 a fost lansat oficial la IFA 2017. Trec astăzi să îl văd, am testat Neffos C5 Max, iar la evenimentele lor oficiale am văzut și alte modele smartphone Neffos. Datorită reputației foarte bune a TP-Link și a prețurilor ok, cred că sunt produse care merită recomandate.

Neffos N1

Neffos N1 în cadrul târgului de tehnologie IFA din Berlin, Germania, în luna septembrie a acestui an. Are și un design special, cu o grosime de numai 7,5 mm, este primul care aduce camera foto duală pe spate, ecranul este de 5.5 inch Full HD, iar stocarea internă este de 64GB, suficient pentru orice utilizator normal chiar și fără carduri de memrorie.

Neffos N1 are un procesor eficient, cu 4GB de RAM, cred că se descurcă ok în orice activiate. Trec pe la stand astăzi și am să revin cu impresii despre el.

Bateria modelului Neffos N1 are o autonomie peste medie, iar cititorul de amprentă digitală permite o deblocare foarte rapidă. Printre funcționalități se numără și portul USB Type-C dar și camera duală pe spate, pentru fotografii și clipuri video de calitate superioară – o premieră pentru un smartphone Neffos. Noul dispozitiv include și o cameră secundară care permite utilizatorilor să capteze imagini în culori vibrante în orice condiții de iluminare.

Rămâne să aflăm totuși și nivelul de preț, dar cum spuneam, mă aștept să fie în zona accesibilă, pînă acum au reușit să lanseze terminale bune cu preț decent.

Cunoscuți pentru routere și echipamente de rețea, TP-Link au lansat primele lor smartphone-uri în cadrul evenimentului care marca 20 de ani de la înființarea companiei. Sunt șase ani de când TP-Link a devenit lider global în zona de echipamente de rețea. Piața de smartphone-uri este una aglomerată și puțină lume mai caută branduri noi. De aceea, cred că TP-Link trebuia să utilizeze mai mult brandul său cunoscut, pentru că Neffos nu prea sună familiar pentru utilizatori. Revin cu impresii.