Reduceri eMAG la aniversarea de 22 de ani

eMAG aniversează 22 de ani, iar cu această ocazie au organizat și niște evenimente speciale. Astfel oricine intră pe site sau în aplicație, în perioada 5-7 decembrie, și „învârte” roata aniversară poate câștiga garantat, în fiecare zi, timp de trei zile, premii constând în câte trei vouchere pe zi.
telefoane noi

Cauți să cumperi telefon nou? Trei lucruri de verificat înainte

Înainte de a cumpăra un telefon mobil nou, trebuie să verifici câteva lucruri. Întâi performanța procesorului, pentru că de asta va depinde experiența ta personală cu acel telefon. Nu neapărat cel mai bun, dar să fie peste ceea ce ai deținut în prezent. Apoi, citește review-uri ca să vezi durata bateriei și eventualele puncte slabe […]

Altex anunță un Black Friday în mai multe valuri

Altex a dat startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, cea de Black Friday. În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online. Vor fi patru valuri de reduceri.

Reduceri și promoții în cadrul realme Happy Days

Reduceri și promoții în cadrul realme Happy Days: au anunțat azi ofertele disponibile la eMAG, PC Garage, Cel și evoMAG. Mai multe telefoane realme dispun de reduceri considerabile, producătorul oferind șansa ca tehnologia de top să ajungă în buzunarele tuturor.

Black Friday pe PlayStation Store aduce reduceri la jocuri și PS Plus

Promoțiile de Black Friday încep astăzi pe PlayStation Store, cu reduceri de până la 60% la o gamă variată de titluri PS4. Intrați pe teren în FIFA20, explorați galaxia cu Borderlands 3 sau înscrieți pentru trei puncte în NBA 2K20. Protejați orașul New York în spectaculosul Marvel’s Spider-Man și simțiți la maximum adrenalina cu GTA […]