Între 9 și 13 noiembrie 2023 Vasco ofertă cele mai mari reduceri pentru dispozitivele sale translator instant. Modelul Vasco V4, pe care eu le-am testat deja, este la discount de -20%. La acesta se adaugă codul meu personal de reducere de -5%, respectiv DAN5. Folosiți cu încredere pe site-ul oficial Vasco.


Avantajele unui translator Vasco V4

Eu am avut ocazia să testez Vasco V4 în mai multe ocazii. Am fost cu el la Barcelona, dar am făcut și un tur al Europei până la Amsterdam și înapoi. S-a dovedit foarte util pentru că nu toată lumea iubește engleza și altfel te înțelegi cu oamenii pe limba lor. Europenii sunt curioși când văd gadgeturi și se distrează când văd că vorbește pe limba lor.

Este foarte util pentru călătorii de relaxare, dar este mult mai util atunci când vine vorba de locuri de muncă, delegații în interes de serviciu. La discuții despre parteneriate, finanțări, posibile angajări. Altfel înțelegi detaliile având toate informațiile, față de engleza limitată sau expresiile pe care le folosesc unii sau alții.

Dispozitivul oferă conectivitate GSM în aproape 200 de țări și nu necesită neapărat WiFi sau alte conexiuni. Nu necesită roaming și nu are costurile asociate. Conexiunea este gratuită și pe viață, odată ce ați cumpărat terminalul. Asta vă poate ajuta mai ales dacă faceți multe călătorii în afara spațiului UE.

Vasco Translator V4 este mai compact și ușor decât un smartphone convențional. Nu consumi nici bateria la telefon, esențială pentru comunicare. Traducerea a fost auditată și are o acuratețe de 96% datorită diferitelor motoare de traducere implementate în dispozitiv. Dispozitivul include 10 motoare diferite de traducere.

Este intuitiv, ușor de setat și nu trebuie să fi specialist pentru a obține traducerile dorite. Dispozitivul este intuitiv, ușor de setat și folosit. Trebuie doar încărcată bateria și apoi vă ține cinci zile de utilizare continuă. Vasco a implementat de asemenea o soluție care permite comunicarea între grupuri de persoane. Vă întâlniți cu un bulgar și un sârb? Nicio problemă. Se poate vorbi simultan cu până la 100 de persoane diferite.

Cea mai mare reducere

Prinde cea mai mare reducere pentru Vasco V4 cu ocazia Black Week ! Doar în perioada 9-13 noiembrie, pe site-ul oficial Vasco, puteți cumpăra produsele cu o reducere de -20%. Dacă aplicați și codul meu personal de reducere DAN5, mai scădeți cu 5%. Cred că puteți obține cel mai mare discount pentru un translator instant.