Telefoane Samsung care primesc AI prin update One UI 6.1

Telefoane Samsung care primesc AI prin update One UI 6.1

A fost publicată lista de telefoane Samsung care primesc AI. Tehnologia AI de generație nouă a venit prima dată pe seria Galaxy S24. Odată cu acest update, se pierde un atu important pentru cumpărarea modelelor noi. De asemenea, zvonurile spun că AI nu va rămâne gratis, că Samsung vrea să ceară un abonament lunar.

Telefoane Samsung care primesc actualizarea Android 14 / One UI 6.0

Am preluat aici o listă de telefoane Samsung care primesc actualizarea la Android 14, altfel spus One UI 6.0. Sunt și modele de tip flagship, dar și modele mai ieftine. Sud-coreenii sunt printre cei mai activi în privința actualizărilor. În timp, tot mai mulți producători de telefoane vor face actualizări, pentru că este o cerință […]

Telefoane care primesc Android 14 și noutățile platformei Google

Android 14, următoarea versiune a platformei mobile Google, a făcut pași înainte la evenimentul anual I/O. Însă nu a mai fost un element central (focusul a fost pe AI), iar despre platforma mobilă s-a vorbit puțin. Totuși, trebuie să menționăm aici principalele noutăți și care sunt primele telefoane care primesc Android 14.
Androlid 13 Google

Telefoane care primesc actualizarea la Android 13

Top telefoane care primesc actualizarea software la Android 13. Sunt îmbunătățiri majore, dar pot fi și probleme de soft. Atenție însă, terminalele pe care este instalată varianta 13 nu se mai pot întoarce la Android 12 (downgrade).
lista telefoane samsung actualizari

Lista de telefoane Samsung care primesc actualizări timp de 4 ani

Samsung a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi de acum actualizări regulate de securitate pentru cel puțin patru ani după lansarea inițială a oricărui produs. Gigantul sud-coreean a anunțat anul trecut că va oferi trei update-uri de sistem de operare. Găsiți pe blog și lista cu telefoane Samsung care trec la Android 11.

Actualizarea One UI 3.1 vine pe Galaxy S20, Note 20 și Galaxy Z

Samsung Electronics a anunțat cea mai recentă actualizare One UI 3.1. Va ajunge pe seriile Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE) și Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), pe lângă seriile Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip. Actualizarea, care a fost lansată pentru prima dată pe […]