Honor a anunțat azi lista de telefoane și calendarul de lansare a Honor MagicOS 7.1. Noul Android 13 va veni pe o selecție de smartphone-uri Honor. Compania își continuă astfel angajamentul de a oferi consumatorilor din întreaga lume experiențe deosebite și inovatoare.

Telefoane Honor care primesc Android 13 / MagicOS 7.1

Prin consolidarea interacțiunii continue dintre sisteme, dispozitive și ecosistem, cea mai recentă versiune a Honor MagicOS 7.1 aduce îmbunătățiri semnificative și introduce caracteristici inedite care vor îmbunătății experiența pentru utilizator.

MagicOS 7.1 reprezintă o manifestare autentică a devotamentului Honor de a construi o lume inteligentă, pentru toți utilizatorii. Venind cu funcții îmbunătățite de conectivitate și de colaborare între dispozitive, MagicOS 7.1 plasează utilizatorul în centrul tuturor interacțiunilor cu dispozitivele, oferindu-i posibilitatea de a explora pe deplin potențialul dispozitivelor Honor”, a declarat George Zhao, CEO al Honor Device Co, Ltd.

Lista de telefoane Honor care primesc actualizare:

  • Versiunea actualizată Honor MagicOS 7.1 este acum disponibilă pentru Honor Magic4 Pro;
  • din al doilea trimestru al anului 2023 va fi pe Honor 70;
  • Honor 50;
  • Honor 50 Lite;
  • Honor Magic4 Lite;
  • Honor Magic4 Lite 5G;
  • din trimestrul 3 al anului 2023 urmează: Honor Magic 5 Lite 5G;
  • Honor X7;
  • Honor X8.

Despre Android 13 / MagicOS 7.1

Bazat pe Android 13, Honor MagicOS 7.1 oferă o gamă largă de funcții inteligente care îi ajută pe utilizatori să își sporească și mai mult productivitatea. Prin intermediul funcției MagicRing care simplifică partajarea serviciilor între dispozitive, necesitatea conexiunilor manuale specifice soluțiilor tradiționale este eliminată. Funcția permite automatizarea conexiunii între dispozitive multiple, facilitând utilizarea simultană a mai multor ecrane. Pe lângă transferul de fișiere, precum și primirea apelurilor și a notificărilor de mesaje, această colaborare cross-device permite utilizatorilor să folosească același set de tastatură și mouse pe mai multe dispozitive, ajutându-i astfel să gestioneze sarcinile zilnice cu eficiență.

Sistemul îmbunătățit Honor Notes adaugă suport pentru un nou gest de glisare în jos cu trei degete, oferind utilizatorilor posibilitatea de a marca rapid informațiile. De asemenea, introduce opțiuni de adnotare PDF și sincronizarea audio și text pentru a spori productivitatea utilizatorilor aflați în permanentă mișcare. Honor Notes suportă, de asemenea, sincronizarea datelor și colaborarea între dispozitive, oferind confort sporit și asigurând utilizatorilor acces permanent la notițele lor, indiferent de dispozitivul Honor pe care îl utilizează.