M-ați văzut anul trecut cu primele căști Ferrari, modelul R200. Dar, cum nu-mi place culoarea albă, am primit de la Moșul versiunea pe negru, dar din altă gamă, Cavallino T250. Sunt căști excelente și cu mult peste alte produse din industria audio. Design-ul e special, caracteristicile tehnice sunt de top, se aude excelent. Cu sau fără aplicații suplimentare pentru sunet. Sunt făcute pentru iPod sau iPhone, dar au mers perfect și pe Android. Firul este rezistent și asta le dă un plus. Sunt făcute pentru confort și sunt pliabile.

Ferrari Cavallino T250
Ferrari Cavallino T250

Într-adevăr, nu sunt căști ieftine. Prețul la eMAG este 1.319,99 lei.

Ferrari T250

Căștile au difuzoare cu diametrul 40mm, vin cu trei cabluri la pachet, inclusiv cu microfon pentru hands-free, au adaptor pentru jack-ul gros (6.3 mm) și adaptor pentru avion (2×3,5mm jack). Prezența brandului Ferrari este un factor cool, dar este mai mult de atât: vă asigură că produsul este testat și verificat din toate punctele de vedere. Căștile făcute de Logic3 sunt realizate împreună cu specialiștii în design și inginerii Ferrari și nu ar fi ieșit pe piață dacă nu erau perfecte.

Căștile Ferrari sunt realizate din piele și metal, iar combinația de negru cu argintiu și prezența căluțului cambrat asigură un design excelent, premium. Ei spun că acest design este inspirat de interiorul lui Ferrari 250GTO.

Sunetul este clar și puternic, fără să fie foarte puternic. Cam 110 decibeli la maxim, nu vă recomand să ascultați prea mult timp așa :-). Bass-ul este de asemenea puternic, dar nu distorsionează. Am testat multe produse concurente, dar puține sunt comparabile.

Ce mi-a plăcut:

– sunetul foarte curat și puternic, dar fără să îți spargă timpanele;

– design-ul excelent;

– faptul că se pot plia;

– cablul cu microfon pentru telefon;

– husa pentru călătorie;

Video unboxing

Galerie foto