Tablet-ul Samsung, Galaxy Tab, prezentat în cadrul caravanei organizate de producătorul de electronice în România, reușește să impresioneze, nu este doar un Galaxy S mai mare, ci o unealtă diferită, menită să înlocuiască laptopul, chiar dacă poate fi folosită pe post de telefon. Galaxy Tab are ecran de 7 inci, este de dimensiunile unei carcase de DVD (vedeți filmul de mai jos). Deși dotările tehnice par similare unui smartphone, Galaxy Tab se mișcă surprinzător de repede, aplicațiile au rulat instant și site-urile s-au încărcat rapid în browserul preinstalat.

Galaxy Tab în România – hands on

Nu am avut ocazia să mă joc cu el foarte mult. Imediat ce a fost localizat, Galaxy Tab a fost pe post de minge de rugby, trebuia să te bagi în grămadă ca să ai șansă să ajungi la el. Dar prima impresie a fost pozitivă, se mișcă mai bine decât Galaxy S, poate din cauză că ecranul de mari dimensiuni răspunde mai bine la comenzile tactile. Intefața este relativ similară și există link direct spre Android Market.

Galaxy Tab – browser – hands on

Nu sunt lămurit dacă aș putea lucra o zi întreagă fără tastatura fizică. Pe de altă parte, sunt convins că aș putea găsi o tastatură cu Bluetooh și să lucrez astfel foarte comod. Iar când nu am de scris, nu am nevoie de tastatura externă, poate rămâne în geantă. Pentru că, în mod sigur, veți avea nevoie și de o geantă. Nu încape în buzunar, iar dacă îl țineți în rucsac, nu mai e la îndemână. Mă gândesc la o husă de piele care poate fi atârnată de gât eventual.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Gata și cu încărcarea filmului:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.