HTC Desire S a fost prezentat aiurea ca succesor al lui Desire, este de fapt un smartphone de nivel mediu. Bun, preț ok, își face treaba. Dar nu este un super-mega smartphone.
Am avut ocazia să testez telefonul , nu foarte mult, dar suficient. Este un pic mai gros decât modelele precedente, destul de greu, iar ecranul este de 3,7 inchi, S-LCD. Mie personal mi se pare deja mic 🙂 Rezoluția este 480×800 pixeli, foarte ok. Procesorul este bun, dar single-core.

HTC Desire S
HTC Desire S

Poți lua telefonul HTC la doar 1709 lei.

HTC Desire S

HTC Desire S vine cu Android 2.3, ceea ce în mod sigur este un avantaj. Se mișcă bine și are un design mai sofisticat. De asemenea, are tehnologie de date mobile de 14,4 Mbps, ceea ce înseamnă că va merge mai bine dacă ai abonament 3G+ și dacă ești în zona potrivită pentru asta. Camera foto de 5 megapixeli, este și ea pe-acolo, merge ok, dar nu vă bazați pe ea să facă poze în orice situație.

Cum spuneam, procesorul este ok, dar este generația 2010, Snapdragon la 1GHz, iar memoria RAM este 768MB. Memoria internă este foarte mică, ai automat nevoie de un card de memorie. Suportă pînă la 32GB.

ads
HTC Desire S
HTC Desire S

Sigur, alt avantaj este în interfața HTC Sense și toate tehnologiile special dezvoltate de taiwanezi. Dar cam atât. Este exagerat să spui că este noul Desire și așa mai departe. Este un smartphone pentru utilizatorul obișnuit, care visează la un Desire HD, dar i se pare prea scump 🙂

Desire S este doar 1709 lei.