Dupa ce am testat iPod Touch si iPod Touch 3G, a venit timpul si pentru iPhone 3GS, multumesc Orange :-). Evident, am mai vazut iPhone 3GS si am citit o multime despre telefonul Apple, dar nu am avut ocazia sa ma joc extensiv cu el. Promit ca saptamana asta nu-l las din mina.iphone 3gs
Primele impresii: arata foarte bine si se misca foarte repede, ceea nu putem spune despre multe alte telefoane mobile. Doar Android sau Maemo se misca la fel de repede. O sa trec si prin App Store sa vedem ce gasesc interesant… Maine caut si aplicatia BMW, doar de curiozitate.
Primul soc a fost ca nu i se desface capacul de pe spate… cu greu am gasit slotul de SIM, dar l-am dibuit fara ajutorul Google. Internetul merge bine pe Orange / HSPA.
Deocamdata cateva poze cu cutia, accesoriile si telefonul.

[nggallery id=69]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !