Lenovo C2 Series, pe numele complet IdeaCentre C200 All-in-One, este un sistem pentru birou, pentru task-uri simple, perfect pentru camera juniorilor. Este un sistem desktop cu ecran tactil, silențios, cu display mare, dar cu preț total extrem de avantajos. Are unitatea optică încorporată, tastatura este compactă și are mouse inclus, deși nu ai nevoie reală de el. Ecranul are diagonala de 18,5 inchi, mi s-a părut rezistiv, deci nu este cea mai perfectă experiență. Totuși, și-a găsit singur utilitatea, copiii sunt încântați de el și folosesc atât de natural gesturile încât sunt convins că pe viitor vor fi tot mai multe sisteme touch.

Lenovo C200 All in One

Dacă vi se pare o opțiune pentru birou, puteți lua Lenovo Ideacentre C200 All-in-One la un preț de 1719 lei – merita.

Lenovo All-in-One

Ideea All in One o cunoașteți, să punem computerul în cutia monitorului (nu știu cine o fi venit cu ideea asta…. :D). Dar acum câștigă teren tot mai mult sistemele touchscreen. Chiar dacă Windows 7 nu este chiar perfect optimizat pentru controlul touch, este o experiență interesantă. Cred că te ajută când te grăbești, imediat două click-uri pe ecran și ai ajuns unde vrei. M-a distrat și faptul că ai tastatură virtuală pe ecran: cine ar fi nebun să folosească un desktop cu tastatura virtuală?

Lenovo C200 All in One

Ca dotări tehnice, are procesorul Intel Atom dual core (D525), două nuclee la 1,8GHz, deci se descurcă cu aproape orice chestie. Poți juca jocuri și poți vedea filme, fără chestii prea complexe. Partea de video este gestionată de soluția integrată Intel GMA 3150, are 2GB de RAM, DDR3 la 800 MHz. Hard-discl este 5.400 de rotații, cu o capacitate de 320GB. Are unitate optică, card reader, boxe încorporate, cameră web, microfon, mufe USB. Cântărește cam 7,3 kilograme.

Tastatura Lenovo

Ca preț, este o achiziție bună, este un desktop ok. La banii ăștia nu ai un laptop cu ecranul atât de mare. Așa că este ok. Merge la birou, pentru secretariat sau alte zone unde nu este nevoie de aplicații complexe, business sau pentru dezvoltarea propriilor produse. Dar merge și pentru tineri.

Galerie foto C200 All In One:
[nggallery id=154]

La final, doritorii pot cumpăra Lenovo C2 Series touchscreen la doar 1719 lei la eMAG.