Motorola EX115 este unul dintre modelele dual SIM lansate de compania americană și care este deja prezent pe piața locală. Este un telefon mobil dual SIM cu tastatură Qwerty, la concurență cu Allview Q1 G3T. Ba chiar are un preț un pic mai bun. Motorola EX115 are un design ultra-compact, este realizat cu atenție la detalii și are un soft customizat.

Motorola EX115 dual SIM

Am testat Motorola EX115 cu ajutorul celor de la Germanos. Telefonul are un preț de circa 500 de lei. Telefonul Motorola aduce o serie de inovații față de dual-SIM-urile pe care le-am văzut pînă acum. De exemplu, cum puteți vedea în poză – poți porni telefonul doar pe un SIM, iar celălalt să rămână dezactivat. Dar sunt mai multe funcții noi.

Motorola EX115 – cutia

La eMAG, poți lua EX115 la 504 lei. Din câte înțeleg, sistemul de operare este dezvoltat din Java, ca la telefoanele Dual SIM WND. Are aplicațiile de bază, ecranul este de 2,3 inchi. Nu este un smartphone, este un telefon cu funcții extinse, are browser, acces la Internet prin GPRS sau EDGE, nu are nici 3G, nici WiFi. Doar tehnologie Bluetooth pentru transferul de date. Suportă carduri de memorie de pînă la 32GB.

Motorola EX115

Motorola EX115 este terminalul perfect pentru utilizatorii care scriu foarte multe SMS-uri, datorită tastaturii complete Qwerty, dar este optimizat și pentru activitate socială. Include un player de muzică și are mufă de căști 3,5 mm jack, pentru a folosi căştile preferate. Bateria te ţine până la 250 de ore. Şi poţi ascultă şi radio FM.

Motorola EX115 Dusl SIM

Se pare că după o lungă perioadă în care dual SIM-urile erau telefoane din zona touchscreen, bazate pe ecran, sau pe formatul clasic, de telefon mobil cu 12 taste (candybar), acum se adoptă noile dimensiuni și formate, iar Qwerty ca la Blackberry este tot mai popular. Abia aștept să vedem primul tablet dual SIM.

Galerie foto:

[nggallery id=125]