Philips PD9005 este un player DVD cu tuner DVB-T. Am avut ocazia să îl teste și este extrem de util în familie.

Problemă: pleci în vacanță cu copilul/copiii. După 2-3 ore de călătorie, s-au plictisit și începe plânsul, țipetele, scandal. Foarte rar le poți distrage atenția cu ceva, cu o carte de colorat, cu o napolitană. Dar există o soluție magică. Merge din prima și ai scăpat de probleme: desenele animate. Dar cum să le pui desene în mașină? Sau în avion? Simplu, cu un Philips PD9005, un player de DVD-uri, care are și tuner DVB-T.

Philips DVD Player

Lansat la sfârșitul lunii aprilie pe piața locală, playerul oferă acces rapid la multimedia, un ecran ok cu diagonala de 9 inchi (23 centimetri), redarea corectă a sunetului și posibilitatea de a prinde posturile TV care dispun de transmisie digitală. Ne-a prins foarte bine în Thassos.

Philips PD9005 – desene

Playerul are suficientă tehnologie, citește filmele de pe CD, nu doar de pe DVD, are codec DivX, poare reda chiar și MP3-uri sau poze. Are chiar și un slot pentru carduri de memorie SD pentru a vedea pozele făcute în vacanță sau pentru a transfera mai rapid un film de pe PC.

Servere de mare viteză pentru aplicații intensive ->>>

Bateria ține cam 4,5 ore, ecranul este rotativ, deci poate fi aranjat cum vrei și are direct în pachet un încărcător auto.

Pentru televiziunea digitală are în pachet și o antentă (care la mine nu a ajuns). Din câte știu sunt deja destule programe TV românești disponibile cu receiver DVB-T.

Philips PD9005 – butoane

Sistemul de control este intuitiv, sunt butoanele de volum, stop și înainte/înapoi, plus cel de schimbare a sursei (DVB_T/DVD/SD). Plus butonul de power și discul de control exact ca la un player MP3.

În cutie mai are și o telecomandă pentru a fi controlat de la distanță – dar nu e recomandat să stai la prea mare distanță de el.

Philips PD9005 – telecomanda

De asemenea, mai vine și cu o husă din pînză pentru protejarea și transportul mai comod.

Philips DVD Player – husa

În magazin, acest model – PD9005 – este vreo 1200 lei. Dar poți găsi și DVD playere Philips accesibile.