După ce m-am jucat cu o primă versiune MultiPad, destul de ok, acum am avut ocazia să testez și versiunea de tablet Prestigio cu ecran de 10,1 inchi și procesor la 1GHz. Impresia este tot pozitivă, tableta se mișcă bine și  face treabă ok, dar  se diferențiază prin sistemul de operare Android 2.2, într-adevăr cu un preț foarte bun. 

Prestigio MultiPad 10.1
Prestigio MultiPad 10.1

La un preț de numai 1249 lei cred că este cel mai ieftin gadget Android cu procesor 1GHz de pe piață.

Prestigio MultiPad

Pentru a vedea diferențele, trebuie să urmăriți două clipuri video. Unul cu Prestigio de 10 inchi:

Și al doilea cu prima variantă testată.

Ce să vă zic, tableta este de 2 ori mai mare chiar dacă diagonala a crescut cu doar 3 inchi (7,5 cm). Este printre puținele tablete cu ecran 16:9 și asta se vede foarte bine. Mai jos, comparație cu Galaxy Tab 10.1.

Galaxy tab vs Prestigio
Galaxy tab vs Prestigio

Pentru filme și clipulețe, dar și pentru jocuri, formatul wide este interesant. Ce mai campionat de Angry Birds a fost zilele astea pe tabletă 🙂

Prestigio MultiPad cu ecran de 10.1 inchi este o tabletă completă, cu funcții avansate și multe chestii utile. Totuși, aplicațiile Android 2.2 nu sunt pentru tablete, sunt pentru telefon, iar accesul la ele nu este direct. Rămâne o alternativă bună prin prețul accesibil, dar nu este tocmai o soluție business.

Galerie foto

[nggallery id=184]

Cumpără tableta de la eMAG.