Am avut ocazia sa testez modelul de telefon mobil pe care il puteti castiga la concurs, WND Wind Duo 3200 Glow, un telefon Dual SIM cu ecran tactil, care arata foarte bine.

Mi se pare un telefon fiabil, accesibil si foarte util, atat pentru tineri, cat si pentru cei care vor un aparat rezistent, cu doua cartele SIM, care sa faciliteze comunicarea si sa aiba si ceva tehnologie avansata (player de muzica, radio FM, ebook reader, reportofon, camera foto si video, ecran touchscreen). Nu sunt foarte multe telefoane care sa ofere atatea lucruri la un pret decent. Dar sa continuam cu testul.

De ce se cheama Glow?

Ei bine, utilizatorul poate seta telefonul sa lumineze in diverse culori, la apelurile primite, in functe de apelant sau de grupul din care face parte respectivul contact. Astfel, stiti dinainte cine suna sau cine ar putea fi (colegi / prieteni / familie / etc). Se acceseaza usor (settings / Phone / External Glows).

ads

Ecranul tactil

Vorbim de un ecran TFT cu diagonala de 2,4 inchi, rezolutie 240×320 pixeli, care poate fi operat manual sau cu ajutorul unui stylus (vezi galeria foto) inclus in cutie. Mi se pare interesant si cred ca e o functie care va prinde in special la tineri.

Functii multimedia

Telefonul mobil are 1GB de memorie interna, deci initial nu trebuie sa va faceti griji in privinta stocarii fisierelor. Are player de muzica digitala care recunoaste formatul MP3 9se pot seta si tonuri MP3), dar si alte formate, camera foto digitala este de 2 megapixeli, face poze ok si filmulete pentru YouTube. Are de asemenea aplicatii pentru reportofon (inregistrare sunete) si cititor de carti digitale (ebooks). Nu lipsesc nici jocurile.

Detalii tehnice

Telefonul este quad-band (GSM 850-900/1800/1900 MHz)

Are dimensiunile: 113.5 x 49.5 x 9.9mm

Ecran: 240×320 2.4” TFT Touchscreen

Baterie: 920mAh Li-ion / 150 hours standby / over 3 hours talk

Rezolutie foto: 1200 x 900 pixeli

[nggallery id=66]

Puncte slabe / dezavantaje

Telefonul este doar GSM si nu are 3G nici macar tehnologie EDGE, iar producatorul nu a inserat nici macar un browser HTML care ar fi putut functiona pe GPRS.

Referinte online:

WND Wind Duo 3200 Glow – site oficial
Poti comanda WND Wind Duo 3200 Glow direct aici.