Sony Ericsson Xperia arc a stat la mine vreo 7-8 zile. L-am pus la treabă, am făcut comparații cu alte terminale smartphone, am făcut poze cu el. Îmi place, designul este diferit de orice alt smartphone, ar trebui să conteze. Dotările sunt de top, cu o mică excepție. Ecranul mi s-a părut foarte luminos, chiar și afară. Prețul este însă destul de măricel.

Xperia Arc
Xperia Arc

Poți lua Xperia arc la 2.269 lei.

 

Xperia arc

Cred că pentru fanii Sony Ericsson, câți au mai rămas în România, Xperia arc este un super-telefon. Despre dotări tehnice și tehnologii incluse, citiți aici.
Eu am să vă scriu doar o părere personală. Este un super-smartphone, are chiar tot ce îi trebuie de data asta. Procesorul este bun, ecranul excelent, platforma Android s-a cizelat și este clar cea mai populară platormă smartphone la ora actuală. Camera foto de 8 megapixeli este foarte bună, face poze excelente, filmează HD. Pe viitor cred că softurile de editare incluse vor face diferența. Sigur, găsești aplicații și în Android Market. Greșeala Sony Ericsson – sigur, fără intenție și pur din cauze care țin de corporații – stă în alegerea procesorului. Poate și o alegere de cost. Era timpul pentru dual-core, procesorul la 1 GHz este văzut ca tehnologia de anul trecut, chiar dacă el este o nouă versiune de Snapdragon. În rest, nota maximă pentru Xperia arc. Chiar este un super-telefon care merită.
Uneori nu-i înțeleg, știu că nu au resurse, Sony Ericsson nu mai merge bine de câțiva ani, dar când scoți astfel de produse excelente, să nu le promovezi aproape deloc? E păcat, chiar merită să fie promovat. Personal îl prefer comparat cu 10 modele diferite de HTC. Dar mă rog, HTC devine tot mai popular…

ads

Xperia arc este construit cu atenție la detalii și cu un design ușor curbat. Stă foarte bine în mână și se mișcă foarte bine. A venit cu un joc de golf, cu care am pierdut vreo două ore. Foarte mișto.

Xperia arc jocuri
Xperia arc jocuri

Concluzii

Un smartphone excelent, cu design special, dotări multimedia peste așteptări, ecran excelent. Cam scump, dar merită eftortul.

Cumpără acum Sony Ericsson Xperia arc la un preț de 2.100 lei.

Xperia Arc poze

[nggallery id=210]