Abonamentul Netflix cu reclame, anunțat de ceva vreme, ar putea costa 7 sau 8 dolari pe lună. Cam jumătate din prețul celui mai ieftin abonament din prezent, scrie Risco.ro.

Sursa foto: https://ro.depositphotos.com/

Netflix cu reclame

Netflix este în proces de finalizare a unui plan mai ieftin, susținut de reclame, pentru a atrage noi abonați și pentru a-i împiedica pe cei existenți să plece. Potrivit Bloomberg, această nouă opțiune de abonament cu reclame de la Netflix ar putea avea un cost la jumătate din planul standard lunar actual, care în SUA este de 15,49 USD.

Publicația raportează că Netflix analizează un cost al al abonamentului cu reclame ce ar putea costa de la 7 la 9 USD pe lună. Rata lunară mai mică ar veni cu patru minute de reclame pe oră de conținut. Se pare că Netflix va afișa reclame înainte și în timpul unor emisiuni și filme, dar nu la sfârșit.

Oameni familiari cu planurile companiei au spus că Netflix dorește să încheie afaceri mai mici cu agenții de publicitate, deoarece nu dorește să sufoce publicul cu spoturi publicitare copleșitoare. De asemenea, nu dorește să se ocupe de publicitatea direcționată, iar majoritatea spectatorilor ar trebui să vadă același anunț. După cum a anunțat anterior, Microsoft va gestiona modul în care oamenii văd reclamele pe platformă.

Deci, când va fi implementat planul Netflix susținut de reclame? Conform raportului, serviciul intenționează să introducă o rată de abonament mai ieftină în ultimele trei luni ale acestui an. Abonații de pe cel puțin șase piețe Netflix ar trebui să poată intra în noul plan. O lansare completă este așteptată anul viitor. Netflix a numit recent zvonurile despre debutul nivelului publicitar din noiembrie și prețul cerut doar „speculații”.

Compania a confirmat anterior că nu tot conținutul său va fi disponibil în planul său susținut de anunțuri. Citește restul informațiilor pe site-ul Risco.