Odată cu seria Redmi Note 13, Xiaomi a anunțat și trei noi dispozitive în gama de wearables: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Redmi Watch 4

Redmi Watch 4: mai multe de văzut

Noul Redmi Watch 4 este echipat cu un display AMOLED de 1,97″, pentru o experiență de smartwatch satisfăcătoare. Această nouă ediție este, de asemenea, cel mai mare smartwatch de format pătrat Redmi, cu o experiență de vizionare mai cuprinzătoare cu o singură privire. Designul rafinat al Redmi Watch 4 încorporează o ramă din aliaj de aluminiu și este primul smartwatch Redmi cu o coroană rotitoare din oțel inoxidabil OTS, ușor de operat. Pentru și mai multă comoditate, Redmi Watch 4 are un mecanism de eliberare rapidă complet nou, pentru schimbarea curelelor.

Redmi Watch 4 este echipat cu un senzor PPG cu patru canale, avansat, pentru o acuratețe îmbunătățită a monitorizării ritmului cardiac7 și a saturației de oxigen din sânge. Utilizatorii au la dispoziție o gamă de peste 150 de moduri sportive, inclusiv șase activități recunoscute automat. Caracteristicile avansate includ apeluri Bluetooth care permit utilizatorilor să răspundă la apeluri ridicând mâna și atingând. Dispozitivul este disponibil cu o ramă Obsidian Black sau Silver Grey, plus o curea care se potrivește, sau cu opțiuni la alegere de curele colorate Pastel Purple, Dark Cyan sau Mint Green.

Redmi Buds 5 Pro: ANC avansat și sunet fidel

Redmi Buds 5 Pro oferă o experiență de ascultare captivantă, cu sunet imersiv încorporat și moduri noi pentru un sunet fidel. Căștile suportă, de asemenea, LDAC11, cel mai bun codec Bluetooth pentru conectivitate fără fir a căștilor. Cu o anulare activă a zgomotului (ANC) de până la 52dB12, Redmi Buds 5 Pro oferă o alegere între trei moduri ANC, un mod AI adaptiv și trei moduri suplimentare de transparență, care ajută utilizatorii să comute inteligent între moduri pentru experiențe de ascultare mai confortabile într-o gamă mai largă de scenarii.13 Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze experiențele lor audio cu cinci profiluri EQ diferite. Redmi Buds 5 Pro suportă până la 10 ore de redare continuă și până la 38 de ore de utilizare constantă, atunci când sunt legate de carcasa lor ergonomică. Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în Midnight Black și Aurora Purple.

Experiențe audio îmbunătățite, cu Redmi Buds 5

Proiectate pentru a oferi o experiență audio îmbunătățită, Redmi Buds 5 dispun de până la 46dB ANC cu trei moduri care acoperă o gamă largă de zgomot de fundal. În plus, trei moduri de transparență15 permit utilizatorilor să audă mai mult din ceea ce doresc și mai puțin din ceea ce nu doresc. Redmi Buds 5 suportă până la 10 ore de redare continuă și până la 40 de ore de utilizare atunci când sunt asociate cu carcasa lor de încărcare.14 Aceste căști sunt disponibile în trei culori: Black, White sau Sky Blue. Carcasa vine cu un exterior mat și un interior lucios cu un design atractiv al benzii de lumină.

Seria Redmi Buds 5 acceptă utilizarea aplicației Xiaomi Earbuds, care este compatibilă cu o varietate de mărci de smartphone-uri. Cu această aplicație, puteți experimenta funcționalități extinse, cum ar fi anularea personalizată a zgomotului, anularea inteligentă a zgomotului ambiental, reglaj EQ personalizat și sunet imersiv încorporat, printre alte beneficii.

Prețuri:

  • Redmi Watch 4 este disponibil în variantele Silver Gray și Obsidian Black, alături de curele asortate, la prețul recomandat de vânzare de 599 lei;
  • Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în variantele Midnight Black și Aurora Purple, la prețul recomandat de vânzare de 399 lei;
  • Redmi Buds 5 sunt disponibile în variantele Black, White și Sky Blue, prețul recomandat de vânzare de 229 lei;