Acer a anunțat azi completări la gama Swift X și lansarea noilor desktop-uri All-in-One Aspire C27 și C24.

Acer a prezentat la CES 2022 o serie de completări la gama sa de laptopuri subțiri, ușoare și puternice Swift X. Sunt două noi modele, unul de 14 inch și altul de 16 inch. Au fost
lansate și noile PC-uri All-in-One (AIO) Aspire C27 și C24. Toate noile PC-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 12-a generație.

Acer Swift X — Puternic și Ultraportabil

Laptopul ultraportabil Swift X (SFX14-51G) de 14 inch are o greutate de doar 1,4 kg. Include un procesor Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee și grafică GeForce RTX 3050 Ti într-un șasiu subțire din aluminiu de 17,9 mm. Un ventilator, tastatura cu funcție de admisie a aerului și conductele de căldură duble disipează căldura.

Modelul de 16 inch (SFX16-52G) dispune de procesoare Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee (4 nuclee P și 8 nuclee E) și grafică Intel Arc dedicată. Pentru a menține laptopul la temperatura optimă de funcționare există ventilatoarele duble, conducte de căldură duble din cupru, o tastatură cu funcție de circulare a aerului și un port de evacuare lateral mai mare. Proiectat împreună cu Intel, dispozitivul îndeplinește cerințele unui laptop Intel Evo prin specificațiile hardware ale Intel și prin obiectivele cheie pentru receptivitate, pornire instantanee, durata de viață a bateriei, încărcare rapidă și colaborare inteligentă.

Ambele modele rulează pe Windows 11 și au un ecran IPS cu raport de aspect 16:10, cu 2240×1400 px pentru modelul de 14 inch și până la 2560×1600 (WQXGA) pentru modelul de 16 inch. Oferă o acoperire de 100% a gamei de culori sRGB și o luminozitate de până la 400 niți. Dispozitivul are și Acer BluelightShield pentru o vizualizare mai confortabilă, plus Acer ExaColor și Acer Color Intelligence pentru culori mai vibrante.

Pe lângă până la 16 GB de memorie LPDDR5 și 2 TB de stocare pe SSD PCIe pentru o navigare mai rapidă, noile modele Swift X combină Intel Wi-Fi 6E (802.11ax) pentru o conectivitate rapidă și stabilă. În plus, laptopurile includ două porturi Type-C cu suport Thunderbolt 4 (până la 40 GB), două porturi USB 3.2 Type-A, HDMI 2.0 și un cititor de amprente pentru autentificare ușoară cu Windows Hello. Capacitatea de productivitate a ambelor modele este îmbunătățită și mai mult de o cameră web cu tehnologia Acer de reducere a zgomotului (TNR) pentru imagini de înaltă calitate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, Acer PurifiedVoice cu reducere a zgomotului AI pentru apeluri mai clare și audio DTS.

Acer Aspire C27 și C24 — Stații All-in-One pentru acasă

Pentru o performanță îmbunătățită atunci când lucrați de acasă, computerele All-In-One (AIO) Aspire C27 (27″, C27-1751) și C24 (24″, C24-1750) au fost actualizate la Windows 11 și până la cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 12-a generație. Grafica este GeForce MX550 și 64 GB memorie RAM DDR4, plus un SSD de 1TB și un HDD de 2 TB. În plus, o serie de opțiuni de conectivitate susțin acest hardware puternic, cum ar fi Wi-Fi 6E pentru conectivitate rapidă și stabilă, Bluetooth® 5.2 pentru partajarea simplificată a datelor între dispozitive și Thunderbolt 4 pentru o lățime de bandă bidirecțională de până la 40 Gbps.

Apelurile video nu au fost niciodată mai importante, iar Aspire C27 răspunde acestei necesități cu o cameră web de 5,0 MP și două microfoane stereo pentru conferințe video de înaltă calitate – iar cu un raport ecran-corp de 91,14%, afișajul arată superb. De asemenea, acesta poate fi înclinat de la -5° la 25°, permițând utilizatorilor să găsească unghiul perfect înainte de a începe. Tehnologia Acer BlueLightShield oferă o vizionare mai confortabilă, iar odată ce apelul este încheiat, obturatorul camerei web oferă confidențialitate deplină.