Adata se pregătește pentru lansarea modulelor de memorie DDR5 de ultimă generație. Compania colaborează cu doi cunoscuți producători de plăci de bază pentru a aduce pe piață noi platforme DDR5.

Adata Technology se pregătește pentru lansarea modulelor de memorie DDR5 de nouă generație pentru a oferi utilizatorilor un upgrade semnificativ al vitezei și capacității, precum și o lățime de bandă crescută. Adata a colaborat îndeaproape cu doi producători de plăci de bază, MSI și Gigabyte, pentru a putea oferi o experiență optimizată prin asigurarea sinergiilor între modulele DDR5 ale Adata și cele mai noi platforme Intel.

În paralel cu dezvoltarea noilor module de memorie, Adata a lucrat îndeaproape cu cei doi producători de plăci de bază, MSI și Gigabyte, parteneri strategici pe termen lung, pentru a se asigura că noile platforme vor beneficia la maxim de DDR5. Printre alte inițiative, Adata, MSI și Gigabyte au efectuat teste și cercetări comune pentru a garanta un overclocking DDR5 optim pe cele mai noi platforme Intel și pentru a îndeplini standardele exigente ale jucătorilor. Adata și producătorii de plăci de bază menționați mai sus vor lansa simultan module DDR5 și plăci de bază compatibile DDR5 pentru a oferi performanțe ridicate unei game largi de utilizatori, inclusiv companii, gameri și creatori.

Odată cu implementarea rețelelor 5G, Wi-Fi 6 și a procesoarelor cu tot mai multe nuclee, modulele de memorie trebuie să țină pasul cu aceste evoluții pentru a oferi performanțe optime. Ca urmare, Adata s-a concentrat pe dezvoltarea modulelor de memorie DDR5 de ultimă generație, care vor oferi viteze și capacități ridicate, precum și o lățime de bandă crescută. Memoriile DDR5 de la Adata vor oferi viteze de până la 8400 MT/s și vor avea capacități de până la 64 GB. Noile module vor veni cu funcționalitate ECC (Error-Correcting Code) pentru o precizie și o fiabilitate sporită, dar și cu capabilități de gestionare a energiei pentru o eficiență energetică îmbunătățită, cu o reducere a consumului de energie cu până la 1,1V.

În calitate de parteneri strategici pe termen lung, Gigabyte și Adata s-au angajat să testeze produsele DRAM pentru a asigura performanțe excepționale de overclocking pe cele mai noi platforme Intel. Cu noua generație DDR5, angajamentul nostru nu este diferit și continuăm să verificăm sinergia produselor noastre pentru a oferi funcționare și fiabilitate fără compromis“, a declarat un reprezentant al Gigabyte.

Parteneriatul strategic dintre MSI și Adata reprezintă o relație complementară, care reunește expertiza de top deținută de Adata în categoria modulelor de memorie și competențele MSI în plăci de bază și PC-uri. Împreună, lucrăm mână în mână pentru a valida faptul că produsele noastre pot funcționa în combinație și pentru a oferi performanțe DDR5 optimizate pe cele mai noi platforme Intel”, a declarat un reprezentant al MSI.

Adata a căutat întotdeauna să progreseze și să ducă tehnologia la un nivel superior, iar DDR5 este următorul nostru obiectiv în această direcție. În demersurile noastre către inovare și progres tehnologic, nu am fost niciodată singuri și suntem norocoși să avem MSI și Gigabyte alături de noi, ca parteneri de încredere pentru a aduce pe piață cele mai bune tehnologii posibile”, a declarat Nick Dai, Product Marketing Director la Adata

Adata Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numără printre primele 20 de branduri internaționale din Taiwan și deține peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale Adata includ module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, unități SSD și unități HDD portabile. Cu un angajament în ceea ce privește inovația, calitatea și performanța, produsele Adata au câștigat recunoaștere și premii internaționale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice și Taiwan Excellence. Pasărea colibri este mascota brandului Adata și reprezintă agilitatea companiei de a inova și de a îmbunătăți viața oamenilor prin tehnologie.