Adata Technology a anunțat lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG Spectrix D60G, cu un design unic, iluminare dublă RGB, gamă largă de frecvențe, de la 3200-4133MHz, și care suportă profile Intel XMP 2.0 pentru overclocking facil.

Modelul D60G are cea mai mare suprafață cu iluminare RGB pe mm2 față de orice alt modul de memorie aflat pe piață, ceea ce echivalează cu peste 60% din suprafața produsului. Difuzoarele de lumină pe deplin expuse sunt extra-largi, pentru efect maxim, și sunt combinate cu variate efecte multicolore, care vor surprinde adversarii. Stilul unic și modern al modelului D60G va atrage multe priviri! Acesta include designul X-light al XPG cu o suprafațã multidimensionalã, inspiratã din forma diamantelor.

Utilizatorii își pot personaliza experiența în jocuri cu efecte de iluminare programabile. Pot seta modele, viteza pulsului, intensitatea luminii și multe altele. Controlul este ușor de realizat cu aplicația XPG RGB Sync, iar dacă utilizatorii au deja un software de control al iluminării RGB de la un producător de plăci de bază, îl pot folosi și pe acesta.

ads

Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de înaltă calitate și un radiator metalic, pentru o excelentă integritate, fiabilitate și stabilitate a semnalului care prelungesc în mod eficient durata de viață a modulului de memorie. Mai mult, Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 facilitează overclocking-ul și îmbunătățește stabilitatea sistemului. În loc să ajusteze parametrii individuali în BIOS, utilizatorii pot face acest lucru chiar prin sistemul de operare al PC-ului.

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă Adata Technology care oferă produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor și entuziaștilor din domeniul tech. Promisiunea XPG este să dezvolte produse care ajută utilizatorii să obțină performanțe extreme. XPG lucrează îndeaproape cu comunitatea de gaming și esports pentru a obține cunoștințe despre nevoile reale ale utilizatorilor și a le încorpora în hardware-ul său. Dincolo de performanță, fiecare produs XPG depășește metodologia riguroasă de testare Adata A+, care asigură cele mai înalte standarde de stabilitate și fiabilitate.