Aplicația epantofi.ro oferă acces la cele mai noi articole de modă direct pe smartphone. Ca și pe site, găsiți aici la îndemână o gamă largă de încălțăminte și accesorii de la branduri cunoscute, prețuri accesibile, promoții atractive și livrare gratuită și retururi. Puteți alege dintre mii de produse, se poate comanda de oriunde te-ai afla și pe orice dispozitiv.

epantofi

Ceasuri și alte accesorii

Pe epantofi.ro au o mulțime de noutăți, cel puțin după testare am remarcat categoria de ceasuri bărbați. Am rămas cu ochii tot după Casio, deși sunt și modele mai moderne sau smartwatch. Cred că tot un clasic G-Shock rămâne o alegere masculină, deși acum probabil se poartă modelele mai finuțe și mai subțiri.

Recent, epantofi.ro au impresionat prin faptul că au organizat altfel magazinele fizice. Practic au un mare showroom în care sunt foarte multe tablete. De pe ele puteți studia modelele de încălțăminte și puteți plasarea comenzile pentru a testa perechea dorită. Dar, tot acolo, se pot vizualiza toate produsele noi. Într-un singur loc, clienții vor primi o selecție uriașă de pantofi și accesorii din oferta magazinului online.

Adică nu doar ceasuri. Vorbim despre genți și portofele, rucsacuri sportive, ochelari de soare, căști și umbrele, penare sau brelocuri. Și eu am o problemă cu ținutul cardurilor și mereu le rătăcesc. Vă recomand să descoperiți secțiunea etui carduri pentru mai multe modele.

Vânzări și afaceri în creștere

În prezent, moda și tehnologia se completează perfect. Tot mai mulți pasionați de modă își fac cumpărăturile în mediul online. Magazinul online epantofi.ro, înființat inițial ca un lanț de magazine de încălțăminte în Polonia, dar s-a extins rapid și în țara noastră. În prezent, este considerat liderul comerțului electronic de modă din România. Acest lucru se datorează nu doar strategiilor de marketing, ci și gamei variate și impresionante de încălțăminte disponibilă online, de la branduri de renume.

Conform unui studiu publicat recent, vânzările online de modă în România au crescut cu aproape 26 de procente pe an în 2021 față de anul 2020, iar apoi creșterea a continuat cu aproximativ 22 de procente în 2022. Nivelul 2023 a fost de asemenea pe plus, iar acest lucru se vede în special în vânzările realizate de principalii jucători.

La fel putem spune și despre piața de ceasuri online. Când studiem piața de ceasuri din România, trebuie să aducem în discuție mai ales componenta online a acestei nișe de dezvoltare, deoarece aici găsim o creștere constantă în ultimii ani.

În România se vând anual în jur de 400.000 de ceasuri. Cei mai în vogă cumpărători sunt bărbații, care generează anual peste 60% din vânzările de ceasuri.