Federația Română de Fotbal a lansat o aplicație oficială pentru fanii echipei naționale: FRF4fan. Ea va fi actualizată cu noutățile Euro 2016, cu informații despre jucători și așa mai departe. Este disponibilă pentru Android și iOS.

frf4fan
Citez:

FRF4FAN conţine o serie de informaţii utile şi de interes atât pentru iubitorii fotbalului, cât şi pentru persoanele care vizitează Franţa în această perioadă. Cu un conţinut uşor de navigat, aplicaţia poate fi accesată şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, ştiri de ultimă oră din lumea fotbalului, evenimente şi concursuri.
De asemenea, prin intermediul aplicaţiei suporterii se pot conecta la atmosfera turneului, cu informaţii despre preliminarii, drumul României către Euro 2016, despre echipa naţională, programul meciurilor şi despre stadioanele din Franța.
Secțiunea Ticketing&Security oferă informaţiile necesare pentru o identificare mai uşoară a locurilor pe stadion, valabilitatea şi preschimbarea voucherelor, regulile care trebuie respectate pe stadion precum şi informaţii legate de Ambasadă şi Consulatele României în Franţa.

Utilizatorii vor avea la dispoziție un minighid cu ajutorul căruia vor putea face o incursiune în oraşele gazdă ale turneului, pentru a descoperi locuri de vizitat, evenimente de urmărit, dar şi cum pot călători mai convenabil.

My Fan Zone este secțiunea în care suporterii vor putea să se conecteze în partea interactivă iGalerie. Prin intermediul aplicației, suporterii vor primi pe ecranul telefonului o culoare, care va permite ca la meciuri, selectând sectorul în care se află fanii, aceștia să poată forma un tricolor doar cu ajutorul telefonului. Pentru Euro 2016 culoarea alocată va fi galben.

Pe viitor, aplicaţia va putea fi utilizată şi pentru achiziţia de bilete sau comenzi în magazinul online.