Apple a dat publicității lista cu cele mai bune aplicații din App Store în 2015. Pe lângă categoriile tradiționale precum Mac, iPad sau iPhone, cei de la Apple au publicat de asemenea cele mai bune aplicații pentru WatchOs sau TVOS. 

apple-top-aplicatii-2015

Periscope este aplicația anului, ea cuprinde practic toate tendințele importante ale momentului – focusul spre video, spre streaming spre personal broadcasting. Evident, este și HBO Go în top, deși practic aplicația HBO nu are nimic special, conținutul probabil a luat premiul. Din contră aplicația chiar are probleme și dă deseori erori, cel puțin cea de pe România.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Au mai pus în top Workflow, pentru cei din companii, jocul anului a fost desemnat Lara Croft Go, iar Trivia Crack a fost desemnat cea mai bună aplicație gratuită. Pentru iPad am remarcat Robot Factory, un joc care permite copiilor să realizeze diverse versiuni de roboți.

Pentru Mac au premiat o suită de editare foto, Affinity Photo, dar și două jocuri, Pilars of Eternity – cel mai bun joc, iar Middle Earth: Shadow of Mordor cel mai bun competitor. La Apple TV a câștigat HBO Go, dar și un joc video, Rayman Adventures, iar pentru ceas au câștigat Dark Sky la aplicații și Rules la jocuri video.

Detalii și aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!