Apple a dat publicității lista cu cele mai bune aplicații din App Store în 2015. Pe lângă categoriile tradiționale precum Mac, iPad sau iPhone, cei de la Apple au publicat de asemenea cele mai bune aplicații pentru WatchOs sau TVOS. 

apple-top-aplicatii-2015

Periscope este aplicația anului, ea cuprinde practic toate tendințele importante ale momentului – focusul spre video, spre streaming spre personal broadcasting. Evident, este și HBO Go în top, deși practic aplicația HBO nu are nimic special, conținutul probabil a luat premiul. Din contră aplicația chiar are probleme și dă deseori erori, cel puțin cea de pe România.

Au mai pus în top Workflow, pentru cei din companii, jocul anului a fost desemnat Lara Croft Go, iar Trivia Crack a fost desemnat cea mai bună aplicație gratuită. Pentru iPad am remarcat Robot Factory, un joc care permite copiilor să realizeze diverse versiuni de roboți.

ads

Pentru Mac au premiat o suită de editare foto, Affinity Photo, dar și două jocuri, Pilars of Eternity – cel mai bun joc, iar Middle Earth: Shadow of Mordor cel mai bun competitor. La Apple TV a câștigat HBO Go, dar și un joc video, Rayman Adventures, iar pentru ceas au câștigat Dark Sky la aplicații și Rules la jocuri video.

Detalii și aici.