Circulă azi un zvon conform căruia Apple pregătește un laptop dual-screen, dar nu în stilul clasic cu două ecrane touch, ci cumva diferit.

martin-hajek-macbook-pro-render9
Sursa foto: B.I.

E vorba doar de rîndul pe care se aflau tastele cu funcții, de la Esc pînă la tasta Power. Este vorba de o bandă de display, care va putea afișa diverse informații și va acționa ca butoanele dacă vreți, dar nu cred că va putea afișa altceva decât text.

itll-have-an-oled-strip-with-customizable-keys-instead-of-the-f-keys

Ceea ce știm aproape sigur este că Apple va lansa o linie nouă de Macbook-uri spre finalul lunii octombrie. Oamenii presupun că noul device ar fi MacBook Pro. Nu sunt mai multe detalii, doar aceste imagini, care sunt generate pe calculator.

Noua serie de laptopuri Apple va fi tot de 13 și de 15 inch, iar design-ul este foarte puțin schimbat. Vor folosi USB Type-C, dacă zvonurile sunt adevărate. De asemenea, este posibil să folosească senzor de amprentă similar cu cel de la iPhone, pentru a bloca și debloca laptopul.

Vedem dacă se confirmă zvonurile, revin cu informații asap.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!