Analiștii spun că Apple ar putea câștiga între 5 și 7 milioane de clienți Note 7, adică între 40 și 60% dintre cei 12 milioane de oameni care comandaseră sau aveau de gând să cumpere Note 7. O parte dintre ei vor rămâne fideli brandului Samsung, probabil adoptând S7 Edge sau Note 5, dar ceilalți vor trece la iPhone.

apple-iphone-7-plus-review-ti

Sursa foto.

Analiștii spun că iPhone 7 Plus va fi terminalul ales de fanii Note 7. Modelul cu ecran de mari dimensiuni și cameră foto duală este cel mai atrăgător pentru cei care își doreau Note.

Citisem zilele trecute și un studiu care spunea că aproape 40% dintre cei care au cumpărat Note nu vor mai cumpăra un telefon Samsung de-acum înainte. Totuși, tind să cred că este o reacție la cald a celor nemulțumiți și dacă Samsung va veni cu noutăți interesante, oamenii se vor răzgândi.

Singura necunoscută din aceste calcule este câți oameni vor adopta noul Google Pixel XL, un model relativ concurent cu Note 7 sau 7 Plus. Dar este ceva complet nou și nu știm încă dacă va fi bine primit în piață.

Analiștii spun că dincolo de Google, doar Huawei va beneficia de o mare parte dintre clienții Note, iar eu vă confirm că Huawei P9 Plus se descurcă de minune și are un preț excelent.

Abia săptămâna viitoare vom vedea primele cifre oficiale Apple privind vânzările iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Eu cred că vor fi bune, dar probabil că sunt sub cifrele de anul trecut pentru că altfel s-ar fi lăudat peste tot cu recordurile obținute.

Via

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!