Asus MemoPad 8, tableta cu ecran de 8 inch, a ajuns în România și are un preț excelent. Deocamdată este disponibil exclusiv aici. Eu am testat doar modele de 7 inch și de 10.1 inch, dar sunt tablete excelente, bine realizate, cu design, dar și hardware bun și fără probleme tehnice. Prețul este de 1.200 de lei. Oficialii companiei vorbesc despre 2.000 de unități care vor fi vândute pe piața locală.

Asus MemoPad 8

Asus MemoPad 8

Tableta are ca avantaje ecranul cu rezoluție 1280×800 pixeli, cu o suprafață cu 30% mai mare decât a tabletei de 7 inch. Procesorul este quad-core cu 1GB de RAM, stocarea este de 16GB, plus slot de carduri micro-SD. Camera foto de pe spate are senzor de 5 megapixeli și filmează 720p. Are modul GPS, poate fi utilizat pentru navigație fără conexiunea de date.

Asus MeMO Pad 8 oferă o autonomie de până la 9 ore. Și mi se pare că arată foarte bine.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !