Călătorii din RATB vor avea Internet Wi-Fi gratuit, conform unui anunț al Primăriei. Se lucrează și la o aplicație specială care va spune “în câte minute vine următorul autobuz sau tramvai”. Sursa. De-a lungul anilor au mai fost anunțuri de gen, dar niciodată nimic nu a funcționat cum trebuia.

Scriam acum câțiva ani că RATB ar deveni profitabil dacă ar pune WiFi, iar codul de acces să fie găsit doar pe bilete. Evident, acum Primăria vrea să ofere noi chestii moka cu care să se laude la următoarele alegeri. Practic, vom cheltui câteva milioane din banii noștri, iar realizările vor fi ale Gabrielei Firea. Sunt curios cine va face implementarea și ce servicii vor folosi pentru a avea Wi-Fi peste tot în București.

Proiectele au fost aprobate în Consiliul Local. Să vedem ce urmează.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!