Zece studenţi din România vor beneficia, în cursul anului universitar 2016-2017, de câte o bursă de excelenţă din partea Telekom Romania în cadrul programului “Bursele Telekom”, ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Valoarea fiecăreia dintre acestea este de 11.250 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar curent.

dreamstime_s_54275424
Credit foto: © Gaudilab | Dreamstime.com – Student

Programul “Bursele Telekom” intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte clare, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Ca și până acum, selecția beneficiarilor celor 10 burse se va face în două etape: depunerea dosarelor şi susţinerea interviurilor. Candidaţii eligibili sunt studenţii cu vârsta maximă de 30 de ani, înscrişi în anul I de studiu la cursurile la zi ale unei instituţii acreditate de învăţământ superior de stat din România. Depunerea dosarelor va avea loc până pe 10 noiembrie inclusiv.

În intervalul 21-22 noiembrie se vor desfăşura interviurile cu cei 20 de finalişti aleşi în prima etapă în urma cărora vor fi selectați cei 10 câștigători ai ediției 2016 a “Burselor Telekom”, care vor fi anuntaţi pe data de 25 noiembrie. Juriul cu care se vor întâlni finaliștii este format din Mihaela Perianu (fondator şi Managing Partner la AIMS Human Capital şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training), Cristina Bazavan (jurnalist şi blogger), Sorin Psatta (Lector la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti și Director de Strategie al Graffiti BBDO România), Alina Luca (coordonator senior Comunicare Internă, evenimente şi responsabilitate corporativă în cadrul Telekom Romania), Daniela Samsonescu şi Dan Alexandru Ţoc, foști bursieri Telekom Romania.