Dolce Sport a lansat azi aplicaţia mobilă dedicată fanilor sportului. Deși aplicația este gratuită, pentru a avea acces la streaming live pentru meciurile de la UEFA Euro 2016 sau alte competiții sportive abonamentul lunar este de 6 euro, cu o perioadă de promoție în care va fi 5 euro.

DolceSport_home

Aplicația Dolce Sport este disponibilă pe Android, iOS și Windows, dar și pe televizoarele smart Samsung. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Doar pe Dolce puteți vedea toate meciurile de la UEFA Euro 2016.

Aplicaţia Dolce Sport are o funcție de Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc. De asemenea, aduce Notificări din calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferaţi.

Aplicația este proiectată să susțină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor. În plus, aplicația adaptează automat calitatea transmisiei la viteza conexiunii utilizate, pentru o experiență de vizionare fără cusur.

Cu Dolce Sport, utilizatorii pot urmări LIVE și în exclusivitate cele mai tari competiții sportive ale momentului: fotbal (toate cele 51 meciuri de la Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiţii internaţionale), Formula 1, NBA, NFL, rugby, volei şi altele.
DolceSport_arhiva