CEO-ul grupului Deutsche Telekom, Tim Höttges, a răspuns azi la MWC unei întrebări puse de Adrian Seceleanu de la ZF, afirmând clar că nu se vinde nicio subsidiară în acest moment. El desființează astfel zvonurile apărute în presa de business locală care vorbeau de preluarea Telekom România de către Orange și RCS RDS.

Am fost în seara asta la evenimentul tradițional Deutsche Telekom de la Mobile World Congress 2017. Oficialii companiei au confirmat informația de mai sus, nu se va întâmpla nicio tranzacție de acest gen. Grupul german susține că va investi în implementarea tehnologiei 5G în toate țările unde operează.

Pe scena Estacio Digital – chiar în incinta unei gări vechi de 100 de ani – Estacio de Franca – Claudia Nemat ne-a prezentat o serie de tehnologii noi și a dat startul evenimentului Deutschte Telekom. Am văzut ochelarii smart care sunt realizați de Carl Zeiss, iar evenimentul a continuat cu un spectacol fashion fusion, modă și tehnologie și alte atracții.

Evenimentul Telekom a fost organizat împreună cu Alcatel și Qualcomm, care au prezentat diverse gadgeturi acolo. Claudia Nemat avea anul acesta un ceas smart Qualcomm, iar la standul Alcatel am văzut niște huse smart pentru telefon care se luminau în funcție de diversele moduri setate de utilizator. Te pot notifica astfel în legătură cu diversele evenimente.