Update: dacă ai căutat modalitatea de contact RCS RDS vezi aici ->>

Update 2: Există niște adrese de e-mail DIGI Mobil RCS RDS dar nu știm dacă la ele răspunde cineva: serviciu.clienti@rcs-rds.ro . Pentru dovada de plată a serviciilor (dacă ați avut probleme cu plățile sau înregistrarea corectă a plății facturilor) puteți trimite dovada de plată pe adresa de e-mail: dovezi.plata@rcs-rds.ro.

O stire care mi-a scapat ieri din cauza nebuniei cu Dolce IPTV…
RCS&RDS a activat si in Bucuresti serviciul de Internet mobil HSPA (pana la 7,2 Mbps). Operatorul are si cele mai mici preturi din industrie 0 si 15 lei (TVA inclusa). Nu trebuie uitat ca reteaua nu merge in metrou, in claridile inalte, parcari subterane si alte asemenea locatii. Dupamasa promit ca bag SIM-ul de la RCS&RDS in telefon si activez serviciul, sa vedem cum merge.

“Astfel, cei care doresc sa aiba internet de la RCS & RDS pe terminalele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei se pot abona la Digi Mobil de 2 euro si beneficiaza de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sa permita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps”, spun reprezentantii RCS.

Pana la sfarsitul lui 2009, RCS&RDS va extinde Digi Net Mobil in alte zece orase, respectiv Ploiesti, Sibiu, Targu-Jiu, Resita, Bacau, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui si Ramnicu-Valcea.

Pretul in lei pentru Digi Net Mobil:
Şi în Bucureşti, ca şi în oraşele în care a fost lansat până acum, Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB) şi pe telefoanele mobile, astfel:
+ în abonamente cu preţuri speciale, pentru abonaţii altor servicii RCS & RDS:
– cu 0 lei – pentru abonaţii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de până la 100 Mbps)
– cu 10 lei (inclusiv TVA) – pentru abonaţii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de până la 50 Mbps) şi pentru abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
– cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clienţii Digi Mobil (telefonie mobilă) cu abonament de 0 euro
+ în abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonaţii exclusiv la Digi Net Mobil

O dată cu extinderea serviciului său de internet mobil de 7,2 Mbps, compania face o ofertă specială abonaţilor la telefonia mobilă de 2 euro, care până acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb. RCS & RDS oferă de-acum acestor clienţi noile abonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc să aibă internet de la RCS & RDS pe telefoanele mobile şi nu sunt deja clienţi ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro şi beneficiază de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, aceştia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro şi pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibilă pe telefoanele mobile cu un modem 3G încorporat care să permită viteze de până la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Celelalte abonamentele, de 0, 10 şi 15 lei, cuprind ca echipament modemul USB, pe care abonaţii companiei îl primesc în custodie.