Am văzut oferta LycaMobile într-un avion, posibil WizzAir, nu mai știu. Numele mi s-a părut bizar, prezentarea ieftină, am tras concluzia că nu merită atenție și am trecut mai departe. Se pare însă că foarte mulți români care călătoresc des au apelat la cartela lor pentru comunicare ieftină.

Lyca-Mobile-SIM-Cards-Wholesale

Lycamobile se prezintă acum drept “cel mai mare operator de rețele mobile virtuale (MVNO) din lume”, spunând că are 15 milioane de clienți în 20 de țări. Compania a anunțat azi că marchează un an de când s-a lansat în România.

La moment aniversar, oficialii companiei spun că au ajuns la o bază de clienți de 100.000, deși nu e clar dacă acești utilizatori au folosit o dată cartela sau sunt clienți care au revenit la Lycamobile după un prim test. Cred că e vorba de 100.000 de cartele active pînă acum, în ultimul an.

Produsele Lycamobile sunt disponibile acum în România în 64.000 de puncte de vânzare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!