Noul iPhone SE vine rapid în România , cei de la Telekom anunță disponibilitatea iPhone SE în România începând cu 7 aprilie.
Nu cred că este vreun contract exclusiv, deci va veni iar prin toate canalele.

iPhone SE_
Telekom Romania nu oferă în comunicat detalii privind prețul iPhone SE pe piața locală.

 

Update 1:  Vodafone România va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu display de 4”, începând din 7 aprilie 2016. Clienții vor putea înregistra pre-comenzi pentru noul iphone SE din 29 martie 2016, pe site. Nici ei nu zic de preț.

Update 2: Orange România anunță pe Facebook că iPhone SE va fi disponibil în curând. Nici aici nu știm nimic despre preț.

La sacoșă, iPhone SE are un preț de 2.300 de lei pentru varianta 16GB și 2.700 de lei pentru varianta 64 GB, mi se pare foarte mare în comaprație cu prețurile anunțate oficial. Dar nu e de mirare că jucătorii din zona asta gri a pieței umflă prețurile…

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un corp compact de iPhone 5S. Cred că va fi noul player de muzică/cameră foto preferat de utilizatori, un fel de gadget de luat pentru distracție, dar nu ca telefon principal. Sau poate că mă înșel, am văzut multe comentarii pe tema că “4 inch e mărimea perfectă”, vai , așa spunea Steve Jobs că e ideal. Personal, n-aș mai folosi un 4 inch acum nici dacă ar dispărea brusc de pe piață toate celelalte telefoane alternative.

Mai multe detalii despre oferta Telekom veți găsi la ei pe site.