Orange a lansat azi noile abonamente Business Mobile și Orange Pro, dedicate companiilor mici și mijlocii. Noile oferte includ minute date naționale și în roaming, dar și resurse pentru apeluri internaționale și roaming în restul lumii.

Sursa foto: © Ldprod | Dreamstime.com – mobile

Business Mobile. Abonamentele includ în roaming, fără costuri suplimentare, internetul și minutele naționale incluse în pachetele din țară. Oferta e valabil în țările din Spațiul Economic European (SEE), alcătuit din Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia. Ca noutate pe piață pentru cei care călătoresc mult și în afara Spațiului Economic European, companiile pot opta pentru noile pachete Business Mobile 21, 29, 44 și 66, ce au incluse resurse de roaming în orice destinație din lume.

ads

Orange Pro. Sunt abonamente pentru micii întreprinzători, la prețuri începând cu 13 euro pe lună (TVA inclus).

Orange Home recompensează fidelitatea pentru timpul petrecut în reţea cu un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut cu Orange tuturor abonaţilor clienți business care aleg internet prin fibră cu un abonament Office Net. Bonusul poate fi folosit la achiziţia de telefoane sau tablete. Astfel, clienţii beneficiază de preţuri și mai avantajoase.