Orange anunță astăzi că toate abonamentele au acces la reţeaua 4G, fără costuri suplimentare. Nu în mod automat, clienții trebuie să aibă telefoane compatibile 4G și trebuie să reînnoiască abonamentul pentru a putea accesa tehnologia de ultimă generație. Vitezele medii de download sunt limitate la 30Mbps, iar upload-ul atinge 15Mbps. Cei care vor și mai mult pot plăti suplimentar 2 euro pe lună și ating 60/80Mbps download.

Orange 4G Bucuresti

În rețeaua Orange numărul de dispozitive 4G active a crescut cu 45%, la 290 000 de terminale. De asemenea, operatorul are în magazine un vast portofoliu de telefoane 4G , mai exact 31 de modele compatibile. O treime din smartphone-urile vândute în luna iunie sunt compatibile 4G.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Există și un program Buy-Back pentru schimbarea terminalului smartphone cu unul compatibil 4G. Până pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clienţilor existenţi valorează dublu la achiziţionarea telefoanelor 4G.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!