Orange a anunțat azi că va crește acoperirea 4G pe drumurile către mare și către munte, asta la scurt timp după anunțurile legate de Internet în tren. Astăzi am testat 4G în 23 August, merge foarte bine rețeaua.

orange-4g-litoral-compressor

Orange le oferă celor care pleacă în vacanță acoperire integrală 4G atât în drum spre mare, cât și în drum spre munte. Pe autostrăzile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche) este disponibil internet la viteze 4G.

Proiectul Orange de a dezvolta o reţea performantă 4G pe acest segment vine în contextul creşterii semnificative a consumului de internet mobil. Clienții își doresc aceeași calitate a serviciilor de care se bucură în zonele urbane și atunci când se află în vacanță.

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populația totală a țării și 96% din populația urbană, în peste 4800 de localități. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate stațiile de metrou din București.