Orange România lansează oficial în România Orange Money, serviciul de transfer de bani și plăți cu telefonul mobil. Facturile Orange și cele pentru utilități pot fi plătite cu telefonul, soldul contului fiind completat automat. De asemenea, transferurile între utilizatori sunt mai rapide și mai sigure.

orange-money

Orange Money este disponibil începând de astăzi clienților din întreaga țară. Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play, activarea contului realizându-se însă în magazinele Orange. Portofelul poate fi încărcat în numerar în magazinele partenere sau prin card, în aplicația mobilă Orange Money și siteul orangemoney.ro.

Aplicația permite transfer de bani direct de pe telefon, realizat instant, la fel de simplu precum trimiterea unui SMS. În plus se pot plăti facturile, fie pentru servicii, fie reîncărcare prepay, fie plata utilităților. Sper să adauge rapid cât mai multe funcții simiare. Aplicația știe exact cât de ai de plată la factură accesând datele tale de cont.

În perioada promo, până pe 15 decembrie 2016, clienții Orange Money beneficiază der transferuri gratuite între conturile Orange Money. De asemenea, pentru a încuraja plata mobilă utilizatorii primesc 1GB de date mobile pentru fiecare factură de minim 30 de lei plătită prin Orange Money, plus, un bonus de bun venit de maxim 5 euro alocat în contul Orange Money pentru prima reîncărcare PrePay și un bonus de bun venit de maxim 15 euro alocat în contul Orange Money pentru orice abonament nou sau reînnoit pe o perioadă de 24 de luni.

Sunt curios, ce părere aveți despre Orange Money?