Orange lansează evenimentele “Tech a Break”, operatorul invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din mai multe orașe.

magazin orange

Întâlnirile sunt pentru toți pasionații de tehnologie, clienți Orange și nu numai, iar calendarul de evenimente poate fi consultat pe site, unde acesta va fi actualizat permanent.

Orange susține anteprenoriatul din industriile creative și tehnice prin lansarea concursului Smart Design Challenge. Prin intermediul acestuia, tinerii designeri sunt provocați să proiecteze un obiect sau o instalație de design, atât decorativ, cât și funcțional, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile: Orange Home (internet, televiziune, telefonie fixă, smart home) sau telefoane, accesorii, gadgeturi și wearables. Orange va premia cel mai bun proiect de design cu un premiu în valoare de 5.000 euro. De asemenea, va mai fi acordat și un premiu de popularitate.

De asemenea, mai multe ateliere de educație digitală vor fi disponibile sub umbrela Tech a Break:
Fast SuperCoders: începând cu 19 iunie, în magazinele Orange Smart Shop au loc ateliere de programare special concepute pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani.
Smart Parents: tot începând cu 19 iunie, părinții sunt invitați la ateliere de parenting digital.
Părinți la școală: în luna august, părinții și bunicii vor învăța cum pot folosi serviciile de internet pe smartphone, cum pot urmări costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin mesaje vocale, fotografii și înregistrări video.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!