Orange promite că veți putea atinge viteze 4G+ de până la 375 Mbps în București și alte câtva orașe. Deocamdată serviciul poate fi testat în patru magazine din capitală, plus cele din Cluj și Iași.

Orange 4g plus

Această captură este realizată de Orange, nu în urma vreunui test.

Conform comunicatului oficial, noile viteze 4G+ necesită un telefon Samsung Galaxy S7 sau S7 edge. Sau un telefon cu Snapdragon 820, mi se șoptește în cască.

Rețeaua 4G+ a Orange România a fost prezentată oficial acum 2 ani, iar în prezent ea acoperă 13 orașe din țară. Acolo însă se pot atinge viteze de până la 300 Mbps.

Pentru a atinge viteze mai mari, Orange utilizează trei benzi de frecvență prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), față de 2 benzi de frecvență utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!