Pentru prima oară în România, clienții Orange pot să voteze unde să fie extinsă rețeaua 4G cu prioritate. De astăzi, clienții operatorului pot accesa aplicația 4G Fun Kit, care are o secțiune numită Feedback.

orange 4g fun kit

Aplicația 4G Fun Kit conține de asemenea trei categorii de conținut – Cărți audio, Filme și documentare, precum și Selfie. Traficul în aplicație este gratuit pentru clienții Orange. În cadrul secțiunii de Feedback, există de-acum o secțiune dedicată în care se vor putea vota zonele în care acoperirea 4G să fie extinsă cu prioritate, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de utilizare a rețelei 4G cu cea mai mare acoperire la nivel național – 74% din populația totală a țării și 96,5% din populația urbană. În urma voturilor, Orange se angajează ca în perioada imediat următoare să extindă rețeaua 4G în cele mai votate 20 de județe.

Aplicația 4G Fun Kit se adresează tuturor clienților Orange care folosesc serviciile de internet mobil, atât abonați, cât și utilizatori de cartele reîncărcabile. Poate fi descărcată din Play Store, App Store, Windows Store și, în curând, din Windows Store, și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, iOS și Windows 10.